Välkommen till Öhbergs Pumpservice

Om oss

Öhbergs Pumpservice AB

Idag är vi ett flertal erfarna och kunniga medarbetare som servar och underhåller såväl stora som små anläggningar. Vi arbetar med bland annat kommunala vatten och avloppsverk, cirkulationspumpar i värmesystem samt process- och kemisk -teknisk industri.

Dessutom arbetar vi med att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva serviceavtal.
En annan fördel är att våra servicebilar har stor räckvidd och därför kan vi betjäna kunder inom ett stort område.

Välkommen att kontakta oss, vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

En resursstark partner

I vår moderna och välutrustade verkstad finner du den utrustning som krävs för att klara av det mesta inom maskin- bearbetning. Det innebär att ombyggnad, anpassning och nytillverkning av unika specialdetaljer tillhör vår vardag.

Vår modell

Tack vare att vi arbetar enligt modellen analys, felsökning, utvärdering och konkretisering, kan vi erbjuda dig bästa tänkbara lösningar.

Kompetent personal

Tack vare att vi arbetar enligt modellen analys, felsökning, utvärdering och konkretisering, kan vi erbjuda dig bästa tänkbara lösningar.

Specialister

Totalleverantör av service och underhåll inom pumpar, blåsmaskiner och kompressorer

Lång erfarenhet

Vi på Öhbergs Pumpservice har mer än 55 års erfarenhet av ombyggnad, service och underhåll, det betyder att vi har skaffat oss omfattande kunskap om det mesta som effektiviserar och ökar livslängden på en anläggning.

Goda referenser

Öhbergs pumpservice har genom sin långa historia hjälpt många företag med deras önskemål, både stora företag med miljardomsättning till mindre lokala företag. Kontakta oss för mer info hur vi kan hjälpa dig.

Stefan Eksudd, VD

Vi ingår i Lakers Group

Öhbergs Pumpservice är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. 
Lakers Group kombinerar den entreprenöriella andan hos ett mindre företag med strukturen och professionalismen hos en större koncern, med syftet att ge kunderna bästa service och säkerställa högsta kvalitet och kundnöjdhet. 
Lakers Group har sitt huvudkontor i Oslo och har 130 anställda i Norge, Sverige och Danmark och en omsättning på 280 miljoner SEK.